head_banner

Nikel Murni

Produk

Nikel Murni

  • Bright pure nickel wire for resistance element of electronic product

    Kawat nikel murni padhang kanggo unsur resistance produk elektronik

    Shijiazhuang Chengyuan Alloy Material Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing produksi logam non-ferrous lan bahan campuran. Nduwe jalur produksi sing maju lan lengkap, kalebu peleburan bahan, rolling, reresik permukaan, shearing, lan proses uji coba lengkap. Bisa ketemu inspeksi kualitas sing cocog kanggo macem-macem produk.

Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy