head_banner

Precision Alloy Kanthi Resistance Electric Dhuwur 0Cr23Al5

Precision Alloy Kanthi Resistance Electric Dhuwur 0Cr23Al5

Katrangan singkat:

FeCrAl paduan pemanas listrik tahan dhuwur minangka salah sawijining bahan pemanas listrik sing paling akeh digunakake. Wesi kasebut umume nduweni karakteristik resistivity listrik sing dhuwur, resistensi oksidasi sing apik, kekuatan suhu sing dhuwur lan kinerja pembentukan sing apik.


Detail Produk

Kaluwihan Kita

Tag produk

0Cr23Al5
FeCrAl paduan pemanas listrik tahan dhuwur minangka salah sawijining bahan pemanas listrik sing paling akeh digunakake. Wesi kasebut umume nduweni karakteristik resistivity listrik sing dhuwur, resistensi oksidasi sing apik, kekuatan suhu sing dhuwur lan kinerja pembentukan sing apik. Utamane digunakake kanggo nggawe macem-macem unsur panas listrik lan unsur resistance industri umum sing bisa ing sawetara suhu saka 950 kanggo 1400 derajat. Dibandhingake karo seri nikel-kromium, nduweni resistivity sing luwih dhuwur, resistance oksidasi suhu dhuwur sing apik, lan regane relatif murah, nanging luwih rapuh sawise nggunakake suhu dhuwur.
0Cr23Al5(Х23Ю5) sawise pirang-pirang taun produksi, proses kasebut stabil, lan indikator kinerja bisa nyukupi syarat aplikasi.

Komposisi kimia miturut GOST 10994-74

Fe
wesi
C
Karbon
Si
silikon
Mn
Mangan
Ni
nikel
S
belerang
P
Fosfor
Cr
kromium
Ce
Cerium
Ti
titanium
Al
alumunium
Ba
Barium
Ca
Kalsium
-
Bal. ≤ 0,05 ≤ 0,6 ≤ 0.3 ≤ 0,6 ≤ 0,015 ≤ 0,02 26-28 ≤ 0.1 0.15-0.4 5-5.8 ≤ 0,5 ≤ 0.1 Ca, Ce - pitungan

Faktor koreksi kanggo ngitung owah-owahan ing resistance electrical gumantung ing suhu

Nilai faktor koreksi R0 / R20 ing suhu pemanasan, ℃
20 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400
0Cr27Al5Ti 1.000 1.002 1.005 1.010 1.015 1.025 1.030 1.033 1.035 1.040 1.040 1.041 1.043 1.045 -

• Kabel sing ditarik kadhemen GOST 12766.1- 90
• Strip cold-rolled GOST 12766.2- 90
• Hot-mbalek babak bar GOST 2590-2006
• Packing GOST 7566-2018

KABEL 0Cr23Al5
Limit diameter kawat, 0,1 – 10 mm:
0,1 - 1,2 mm - lumahing cahya, kumparan
1.2 - 2 mm - lumahing cahya, kumparan
2 - 10 mm - permukaan teroksidasi utawa etched, kumparan

* Kabel digawe ing negara alus panas-dianggep.

Penyimpangan watesan cocog karo kualifikasi (GOST 2771):
js 9 - kanggo dhiameter saka 0,1 nganti 0,3 mm kalebu,
js 9 - kanggo dhiameter St. 0,3 nganti 0,6 mm kalebu,
js 10 - kanggo dhiameter St. 0,6 nganti 6,00 mm kalebu,
js 11 - kanggo dhiameter St. 6.00 nganti 10 mm kalebu,

* Miturut persetujuan antarane konsumen lan pabrikan, kabel digawe saka diameter liyane.

Sifat mekanik lan listrik saka campuran

Kelas paduan

Resistivitas ρ, μOhm * m

Kekuwatan tarik, N / mm2 (kgf / mm2), ora luwih

Elongasi %,

ora kurang

Tes suhu, ˚C

Urip layanan terus-terusan, h,

ora kurang

0Cr23Al5

1.30-1.40

740 (75)

12

1250

80

NILAI NAMIMAL RESISTANCE LISTRIK 1 m KAWAT, Ohm / m

Dhiameter (mm) area penampang (mm²) Om / m Dhiameter, (mm) area penampang (mm²) Om / m Dhiameter (mm) area penampang (mm²) Om / m Dhiameter (mm) area penampang (mm²) Om / m
0.1 0,00785 - 0.3 0,0707 - 0.9 0.636 2.23 2.6 5.31 0.267
0.105 0,00865 - 0.32 0.0804 - 0.95 0.708 2.00 2.8 6.15 0.231
0.11 0,00950 - 0.34 0,0907 - 1 0.785 1.81 3 7.07 0.201
0.115 0,0104 - 0.36 0.102 - 1.06 0.882 1.61 3.2 8.04 0.177
0.12 0,0113 - 0.38 0.113 - 1.1 0.950 1.49 3.4 9.07 0.156
0.13 0.0133 - 0.4 0.126 - 1.15 1.04 1.37 3.6 10.2 0.139
0.14 0,0154 - 0.42 0.138 - 1.2 1.13 1.26 3.8 11.3 0.126
0.15 0,0177 - 0.45 0.159 - 1.3 1.33 1.07 4 12.6 0.113
0.16 0.0201 - 0.48 0.181 - 1.4 1.54 0.922 4.2 13.8 0.103
0.17 0,0227 - 0.5 0.196 7.25 1.5 1.77 0.802 4.5 15.9 0,0893
0.18 0,0254 - 0.53 0.221 6.43 1.6 2.01 0.707 4.8 18.1 0,0785
0.19 0,0283 - 0.56 0.246 5.77 1.7 2.27 0.626 5 19.6 0,0723
0.2 0.0314 - 0.6 0.283 5.02 1.8 2.54 0.559 5.3 22.1 0,0644
0.21 0,0346 - 0.63 0.312 4.55 1.9 2.83 0.500 5.6 24.6 0,0577
0.22 0,0380 - 0.67 0.352 4.02 2 3.14 0.452 6.1 29.2 0,0486
0.24 0,0452 - 0.7 0.385 3.69 2.1 3.46 0.410 6.3 31.2 -
0.25 0,0491 - 0.75 0.442 3.21 2.2 3.80 0.374 6.7 35.2 -
0.26 0,0531 - 0.8 0.502 2.82 2.4 4.52 0.314 7 38.5 -
0.28 0,0615 - 0.85 0.567 2.50 2.5 4.91 0.289 7.5 44.2 -

* Panyimpangan saka resistance listrik 1 m saka kabel saka nominal ngirim ora ngluwihi ± 5%

0Cr23Al5
Batasi ketebalan pita, 0,05 – 3,2 mm:

Ketebalan sabuk, mm Penyimpangan maksimum ing kekandelan, mm Watesan panyimpangan
ing jembaré karo jembaré tape, mm
Jembar
pita,
mm
Panjang, m,
ora kurang
nganti 100 kalebu. St. 100
ora luwih
0,10; 0,15 ± 0,010 - 0,3 - 0,5 6-200 40
0,20; 0,22; 0,25 ± 0,015 - 0,3 - 0,5 6- 250 40
0,28; 0,30; 0,32; 0,35; 0,36; 0,40 ± 0,020 - 0,3 - 0,5 6- 250 40
0,45; 0,50 ± 0,025 - 0,3 - 0,5 6- 250 40
0,55; 0,60; 0,70 ± 0,030 6- 250
0,80; 0,90 ± 0,035 - 0,4 - 0,6
1,0 ± 0,045
1,1; 1,2 ± 0,045 20
1,4; 1,5 ± 0,055 - 0,5 - 0,7 10-250
1,6; 1,8; 2,0 ± 0,065
2,2 ± 0,065
2,5; 2,8; 3,0; 3,2 ± 0,080 - 0,6 —— 20-80 10

Bentuk sabit saka tape kanggo 1 m dawane ora ngluwihi:
10 mm - kanggo tape kurang saka 20 mm;
5 mm - kanggo tape 20-50 mm;
3 mm - kanggo tape luwih saka 50 mm.

* Panyimpangan saka resistance listrik 1 m saka tape saka nominal ngirim ora ngluwihi ± 5% - kanggo tape saka kualitas dhuwur lan ± 7% - kanggo tape kualitas normal.
* Variasi saka resistance electrical saka tape ing siji muter ora ngluwihi 4%.

Sifat mekanik lan listrik saka campuran

Kelas paduan

Resistivitas ρ, μOhm * m

Kekuwatan tarik, N / mm2 (kgf / mm2), ora luwih

Elongation,%, ora kurang

Tes suhu, ˚C

urip layanan terus-terusan, h,

ora kurang

0Cr23Al5

1,30- 1,40

736 (75)

14

1250

80

Tindakan protèktif marang karat saka atmosfer tungku
1) Sijine workpiece diproses menyang baja tahan panas tank nutup kanggo isolasi unsur panas listrik saka atmosfer;
2) Pasang unsur pemanas listrik ing tabung sumringah baja tahan panas kanggo misahake saka atmosfer ing pawon;
3) Sadurunge nggunakake, panas unsur panas ing udhara kanggo suhu luwih murah tinimbang suhu nggunakake maksimum 100-200 derajat kanggo perawatan oksidasi kanggo 7 kanggo 10 jam kanggo mbentuk lapisan protèktif film oxide kandhel ing lumahing unsur. Ing mangsa ngarep, operasi ing ndhuwur kudu diulang kanthi rutin kanggo perawatan oksidasi maneh.
4) Strip FeCrAl kudu digunakake kanggo perawatan atmosfer karburasi, lan lapisan anti-karburisasi uga bisa dilapisi ing permukaan jalur, didhukung dening tegangan rendah lan arus dhuwur, lan celengan karbon kudu diobong kanthi rutin ing udara.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • #1 UKURAN RANGE
    Ukuran gedhe saka 0.025mm (.001") nganti 21mm (0.827")

    #2 JUMLAH
    Jumlah pesenan saka 1 kg nganti 10 ton
    Ing Cheng Yuan Alloy, kita bangga banget ing kepuasan pelanggan lan kerep ngrembug syarat individu, nawakake solusi sing disesuaikan liwat keluwesan manufaktur lan kawruh teknis.

    #3 PENGIRIMAN
    Pangiriman sajrone 3 minggu
    Biasane kita nggawe pesenan lan dikirim sajrone 3 minggu, ngirim produk menyang luwih saka 55 negara ing saindenging jagad.

    Wektu timbal kita cendhak amarga kita nyedhiyakake luwih saka 200 ton luwih saka 60 paduan 'Kinerja Tinggi' lan, yen produk rampung ora kasedhiya saka saham, kita bisa ngasilake sajrone 3 minggu miturut spesifikasi sampeyan.

    Kita bangga ing kinerja pangiriman wektu luwih saka 95%, amarga kita tansah ngupayakake kepuasan pelanggan sing apik.

    Kabeh kabel, bar, Strip, sheet utawa kabel bolong sing aman dikempalken cocok kanggo transporting dening dalan, online kurir utawa segara, karo kasedhiya ing gulungan kawat, spools lan Cut dawa. Kabeh item sing cetha labeled karo nomer pesenan, alloy, dimensi, bobot, nomer cast lan tanggal.
    Ana uga pilihan kanggo nyedhiyakake kemasan utawa label netral sing nampilake merek pelanggan lan logo perusahaan.

    # 4 PRODUKSI BESPOKE
    Pesenan digawe miturut spesifikasi sampeyan
    We gawé kabel, bar, kabel flat, Strip, sheet kanggo specification pas lan ing persis jumlah sing looking for.
    Kanthi sawetara 50 Paduan Eksotis sing kasedhiya, kita bisa nyedhiyakake kawat paduan sing cocog karo properti spesialis sing paling cocog karo aplikasi sing dipilih.
    Produk paduan kita, kayata Inconel® 625 Alloy tahan korosi, dirancang kanggo lingkungan banyu lan lepas pantai, dene paduan Inconel® 718 nawakake sifat mekanik sing unggul ing lingkungan suhu kurang lan sub-nol. Kita uga duwe kekuatan dhuwur, kabel nglereni panas becik kanggo suhu dhuwur lan sampurna kanggo nglereni polystyrene (EPS) lan panas sealing (PP) tas pangan.
    Kawruh babagan sektor industri lan mesin-mesin canggih tegese kita bisa dipercaya nggawe wesi kanthi spesifikasi lan syarat desain sing ketat saka kabeh ndonya.

    # 5 LAYANAN MANUFACTURING DARURAT
    'Layanan Manufaktur Darurat' kanggo pangiriman ing sawetara dina
    Wektu pangiriman biasane 3 minggu, nanging yen pesenan sing penting dibutuhake, Layanan Pabrikan Darurat kita njamin pesenan sampeyan digawe ing sawetara dina lan dikirim menyang lawang liwat rute paling cepet.

    Yen sampeyan duwe kahanan darurat lan mbutuhake produk sing luwih cepet, hubungi kita kanthi spesifikasi pesenan. Tim teknis lan produksi bakal nanggapi kutipan sampeyan kanthi cepet.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk Utama

    Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

    Paduan Nikel Tembaga

    Paduan FeCrAl

    Paduan Magnetik Lembut

    Paduan Ekspansi

    Nichrome Alloy