head_banner

Kaluwihan Kita

kaluwihan Key kita ngirim kanggo sampeyan

1. Ukuran Range 2. Jumlah 3. Pangiriman 4. Range saka Alloys 5. Bespoke Manufaktur 6. Darurat Manufaktur Service

Ing Cheng Yuan Alloy, kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi, layanan sing apik, pangiriman ing wektu lan ketergantungan pesenan.
Kawruh lan pengalaman kita, digabungake karo investasi terus-terusan ing riset lan pangembangan lan teknologi, njagi kita ing ngarep ing industri alloy lan sampeyan nampa solusi pakar kanggo specification pesenan individu.
Kita bisa nggawe paduan kanggo spesifikasi sing tepat pelanggan. Nglayani macem-macem sektor lan macem-macem aplikasi, Cheng Yuan minangka panyengkuyung integral saka akeh aplikasi teknologi dhuwur kanggo sektor kayata aerospace, nuklir, motor, pangolahan kimia, elektronik lan minyak & gas.
Uga Manufaktur produk kualitas unggul, Mulane, kita kurban pilihan fleksibel kanggo pesenan pelanggan kita kang kalebu sawetara jumlah pesenan sudhut lan sawetara ukuran ekstensif.
Kita wis ngringkes '5 kaluwihan utama' kanggo nuduhake alasan kenapa Cheng Yuan dadi supplier sing disenengi kanggo produk Nikel Alloy.

#1 UKURAN RANGE
Ukuran gedhe saka 0.025mm (.001") nganti 21mm (0.827")

#2 JUMLAH
Jumlah pesenan saka 1 kg nganti 10 ton
Ing Cheng Yuan Alloy, kita bangga banget ing kepuasan pelanggan lan kerep ngrembug syarat individu, nawakake solusi sing disesuaikan liwat keluwesan manufaktur lan kawruh teknis.

#3 PENGIRIMAN
Pangiriman sajrone 3 minggu
Biasane kita nggawe pesenan lan dikirim sajrone 3 minggu, ngirim produk menyang luwih saka 55 negara ing saindenging jagad.

Pemasaran
%
Branding
%

Wektu timbal kita cendhak amarga kita nyedhiyakake luwih saka 200 ton luwih saka 60 paduan 'Kinerja Tinggi' lan, yen produk rampung ora kasedhiya saka saham, kita bisa ngasilake sajrone 3 minggu miturut spesifikasi sampeyan.
Kita bangga ing kinerja pangiriman wektu luwih saka 95%, amarga kita tansah ngupayakake kepuasan pelanggan sing apik.
Kabeh kabel, bar, Strip, sheet utawa kabel bolong sing aman dikempalken cocok kanggo transporting dening dalan, online kurir utawa segara, karo kasedhiya ing gulungan kawat, spools lan Cut dawa. Kabeh item sing cetha labeled karo nomer pesenan, alloy, dimensi, bobot, nomer cast lan tanggal.
Ana uga pilihan kanggo nyedhiyakake kemasan utawa label netral sing nampilake merek pelanggan lan logo perusahaan.
# 4 PRODUKSI BESPOKE

Pesenan digawe miturut spesifikasi sampeyan
We gawé kabel, bar, kabel flat, Strip, sheet kanggo specification pas lan ing persis jumlah sing looking for.

Kanthi sawetara 50 Paduan Eksotis sing kasedhiya, kita bisa nyedhiyakake kawat paduan sing cocog karo properti spesialis sing paling cocog karo aplikasi sing dipilih.
Produk paduan kita, kayata Inconel® 625 Alloy tahan korosi, dirancang kanggo lingkungan banyu lan lepas pantai, dene paduan Inconel® 718 nawakake sifat mekanik sing unggul ing lingkungan suhu kurang lan sub-nol. Kita uga duwe kekuatan dhuwur, kabel nglereni panas becik kanggo suhu dhuwur lan sampurna kanggo nglereni polystyrene (EPS) lan panas sealing (PP) tas pangan.
Kawruh babagan sektor industri lan mesin-mesin canggih tegese kita bisa dipercaya nggawe wesi kanthi spesifikasi lan syarat desain sing ketat saka kabeh ndonya.

# 5 LAYANAN MANUFACTURING DARURAT
'Layanan Manufaktur Darurat' kanggo pangiriman ing sawetara dina
Wektu pangiriman biasane 3 minggu, nanging yen pesenan sing penting dibutuhake, Layanan Pabrikan Darurat kita njamin pesenan sampeyan digawe ing sawetara dina lan dikirim menyang lawang liwat rute paling cepet.

Yen sampeyan duwe kahanan darurat lan mbutuhake produk sing luwih cepet, hubungi kita kanthi spesifikasi pesenan. Tim teknis lan produksi bakal nanggapi kutipan sampeyan kanthi cepet.

- kaluwihan Key kita ngirim kanggo sampeyan.


Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy