head_banner

Nichrome Alloy

Produk

Nichrome Alloy

  • The main material of heating elements in electric heating products-Cr20Ni80

    Bahan utama unsur pemanas ing produk pemanas listrik-Cr20Ni80

    Cheng Yuan Alloy Co., Ltd - salah sawijining perusahaan pangolahan logam non-ferrous ing China, kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Saliyane produk sing digawe saka kuningan, tembaga, tembaga-nikel, nikel, uga paduan presisi, perusahaan ngasilake kawat nichrome, strip, tape, rod lan wire mesh saka wesi Cr15Ni60 lan Cr20Ni80.

Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy