head_banner

Kabar

Pira wong sing saiki ngalami pengaruh rega nikel kabeh

Sepira akeh wong sing saiki ngalami pengaruh rega nikel, akeh wong sing bingung karo mundhake rega nikel sing terus-terusan, lan akeh wong sing ngarep-arep nalika rega nikel bakal mudhun selangkah demi selangkah sawise nembus langit. Ing kahanan internasional saiki sing rumit banget, pasar logam uga nuduhake kerusuhan lan ketidakstabilan. Sawise ngalami sawetara kerusuhan ing prices baja, rega anyar saka sawetara logam non-ferrous uga njupuk rega express, mundhak ajeg, lan ora ana tandha rem. Minangka unsur alloying penting produk tliti, prices nikel wis munggah dadi dhuwur, lan prices alloy wis alamiah wungu sadawane dalan. Alasan kanggo iki nyenengake.
Kapisan yaiku kekurangan pasokan, lan ora seimbang antara pasokan lan permintaan minangka panyebab kenaikan rega nikel. Panjaluk dhuwur ing pasar wis ngluwihi persediaan winates saiki. Kekurangan global logam nikel wis katon sadurunge. Sanajan output terus mundhak, ora bisa nyukupi kabutuhan sing saya mundhak. produksi nikel negaraku utamané asalé saka Indonesia lan Filipina. Dipengaruhi dening epidemi global, proyek nikel-wesi wis ditundha. , Ngaruhi sumber output.
Kapindho yaiku paningkatan permintaan. Pasokan pungkasan saka logam nikel yaiku baja tahan karat, nganti 66%, diikuti paduan, elektroplating lan baterei. Kanthi pangembangan terus-terusan lan listing bahan energi anyar, utamané gaya umum saka kendaraan energi anyar, tingkat wutah saka produksi nikel sulfat terus kanggo nambah, lan tingkat wutah iki akeh sing luwih dhuwur tinimbang watesan negara ing produksi lan abang saka stainless steel. . Mulane, ing kabeh Panjaluk kanggo nikel isih mundhak. Rega nikel bakal "edan" kanggo sawetara wektu.

 


Wektu kirim: Oct-13-2021

Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy