head_banner

Invar 36 strip 4J36 karo koefisien expansion kurang kanggo Stamping bagean karo dimensi pancet

Invar 36 strip 4J36 karo koefisien expansion kurang kanggo Stamping bagean karo dimensi pancet

Katrangan singkat:

4J36 (Paduan Ekspansi) (Jeneng Umum: Invar, FeNi36, Invar Standard, Vacodil36)


Detail Produk

Kaluwihan Kita

Tag produk

4J36 (Invar), uga dikenal kanthi umum minangka FeNi36 (64FeNi ing AS), minangka paduan nikel-wesi sing misuwur amarga koefisien ekspansi termal sing unik (CTE utawa α).

4J36 (Invar) digunakake ing ngendi stabilitas dimensi dhuwur dibutuhake, kayata instrumen presisi, jam, pengukur creep seismik, pigura topeng bayangan televisi, katup ing motor, lan jam tangan antimagnetik. Ing survey tanah, nalika leveling elevasi urutan pertama (presisi dhuwur) kudu ditindakake, staf Level (rod leveling) sing digunakake digawe saka Invar, tinimbang kayu, fiberglass, utawa logam liyane. Struts invar digunakake ing sawetara piston kanggo mbatesi ekspansi termal ing silinder.

4J36 nggunakake welding oxyacetylene, welding busur listrik, welding lan cara welding liyane. Amarga koefisien ekspansi lan komposisi kimia saka campuran kudu dihindari amarga welding nyebabake owah-owahan ing komposisi campuran, luwih becik nggunakake logam pengisi welding busur Argon sing ngemot 0,5% nganti 1,5% titanium, supaya bisa nyuda porositas las lan retak.

Komposisi normal%

Ni 35~37.0 Fe Bal. Co - Si ≤0.3
Mo - Cu - Cr - Mn 0.2~0.6
C ≤0.05 P ≤0.02 S ≤0.02

Sifat fisik sing khas

Kapadhetan (g/cm3) 8.1
Resistivitas listrik ing 20 ℃ (Ωmm2/m) 0.78
Faktor suhu resistivitas (20 ℃ ~ 200 ℃) X10-6/ ℃ 3.7~3.9
Konduktivitas termal, λ/W/(m* ℃) 11
Titik Curie Tc/ ℃ 230
Modulus Elastis, E/Gpa 144

Koefisien ekspansi

θ/℃ α1/10-6-1 θ/℃ α1/10-6-1
20~-60 1.8 20~250 3.6
20~-40 1.8 20~300 5.2
20~-20 1.6 20~350 6.5
20~-0 1.6 20~400 7.8
20~50 1.1 20~450 8.9
20~100 1.4 20~500 9.7
20~150 1.9 20~550 10.4
20~200 2.5 20~600 11.0

Sifat Mekanik Khas

Kekuwatan Tensile Elongation
Mpa %
641 14
689 9
731 8

Faktor suhu resistivitas

Kisaran suhu, ℃ 20~50 20~100 20~200 20~300 20~400
aR/ 103 * ℃ 1.8 1.7 1.4 1.2 1.0
Proses perawatan panas
Annealing kanggo nyuda stres Dipanasake nganti 530 ~ 550 ℃ lan tahan 1 ~ 2 jam. Kadhemen mudhun
anil Supaya kanggo ngilangke hardening, kang bakal digawa metu ing kadhemen-mbalek, proses drawing kadhemen. Annealing perlu digawe panas kanggo 830 ~ 880 ℃ ing vakum, terus 30 min.
Proses stabilisasi 1) Ing media protèktif lan digawe panas kanggo 830 ℃, tahan 20min. ~ 1h, ngantuk
2) Amarga kaku kui dening quenching, digawe panas kanggo 315 ℃, terus 1 ~ 4h.
Cegahan 1) Ora bisa hardened dening perawatan panas
2) Perawatan lumahing bisa sandblasting, polishing utawa pickling.
3) Alloy bisa digunakake 25% asam hidroklorat pickling solusi ing 70 ℃ kanggo mbusak lumahing oxidized

Gaya pasokan

Jeneng Alloys Jinis ukuran
4J36 Kawat D = 0,1 ~ 8 mm
Strip W = 5 ~ 250 mm T = 0,1 mm
Foil W = 10 ~ 100 mm T = 0,01 ~ 0,1
bar Dhiameter = 8 ~ 100 mm L= 50~1000

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • #1 UKURAN RANGE
    Ukuran gedhe saka 0.025mm (.001") nganti 21mm (0.827")

    #2 JUMLAH
    Jumlah pesenan saka 1 kg nganti 10 ton
    Ing Cheng Yuan Alloy, kita bangga banget ing kepuasan pelanggan lan kerep ngrembug syarat individu, nawakake solusi sing disesuaikan liwat keluwesan manufaktur lan kawruh teknis.

    #3 PENGIRIMAN
    Pangiriman sajrone 3 minggu
    Biasane kita nggawe pesenan lan dikirim sajrone 3 minggu, ngirim produk menyang luwih saka 55 negara ing saindenging jagad.

    Wektu timbal kita cendhak amarga kita nyedhiyakake luwih saka 200 ton luwih saka 60 paduan 'Kinerja Tinggi' lan, yen produk rampung ora kasedhiya saka saham, kita bisa ngasilake sajrone 3 minggu miturut spesifikasi sampeyan.

    Kita bangga ing kinerja pangiriman wektu luwih saka 95%, amarga kita tansah ngupayakake kepuasan pelanggan sing apik.

    Kabeh kabel, bar, Strip, sheet utawa kabel bolong sing aman dikempalken cocok kanggo transporting dening dalan, online kurir utawa segara, karo kasedhiya ing gulungan kawat, spools lan Cut dawa. Kabeh item sing cetha labeled karo nomer pesenan, alloy, dimensi, bobot, nomer cast lan tanggal.
    Ana uga pilihan kanggo nyedhiyakake kemasan utawa label netral sing nampilake merek pelanggan lan logo perusahaan.

    # 4 PRODUKSI BESPOKE
    Pesenan digawe miturut spesifikasi sampeyan
    We gawé kabel, bar, kabel flat, Strip, sheet kanggo specification pas lan ing persis jumlah sing looking for.
    Kanthi sawetara 50 Paduan Eksotis sing kasedhiya, kita bisa nyedhiyakake kawat paduan sing cocog karo properti spesialis sing paling cocog karo aplikasi sing dipilih.
    Produk paduan kita, kayata Inconel® 625 Alloy tahan korosi, dirancang kanggo lingkungan banyu lan lepas pantai, dene paduan Inconel® 718 nawakake sifat mekanik sing unggul ing lingkungan suhu kurang lan sub-nol. Kita uga duwe kekuatan dhuwur, kabel nglereni panas becik kanggo suhu dhuwur lan sampurna kanggo nglereni polystyrene (EPS) lan panas sealing (PP) tas pangan.
    Kawruh babagan sektor industri lan mesin-mesin canggih tegese kita bisa dipercaya nggawe wesi kanthi spesifikasi lan syarat desain sing ketat saka kabeh ndonya.

    # 5 LAYANAN MANUFACTURING DARURAT
    'Layanan Manufaktur Darurat' kanggo pangiriman ing sawetara dina
    Wektu pangiriman biasane 3 minggu, nanging yen pesenan sing penting dibutuhake, Layanan Pabrikan Darurat kita njamin pesenan sampeyan digawe ing sawetara dina lan dikirim menyang lawang liwat rute paling cepet.

    Yen sampeyan duwe kahanan darurat lan mbutuhake produk sing luwih cepet, hubungi kita kanthi spesifikasi pesenan. Tim teknis lan produksi bakal nanggapi kutipan sampeyan kanthi cepet.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk Utama

    Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

    Paduan Nikel Tembaga

    Paduan FeCrAl

    Paduan Magnetik Lembut

    Paduan Ekspansi

    Nichrome Alloy