head_banner

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Q1: Apa perusahaan sampeyan nyedhiyakake conto?

A: Ya, kita nyedhiyakake conto gratis, lan para panuku kudu nanggung biaya pengiriman sing cocog.

Q2: Suwene wektu pangiriman perusahaan sampeyan?

A: Yen barang ana ing saham, biasane 5-10 dina. Utawa yen barang ora ing Simpenan, iku 15-20 dina, miturut
jumlah.

Q3: Apa syarat pembayaran perusahaan sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% luwih dhisik. Kanggo pembayaran> = 1000 USD, mbayar 30% T / T ing advance, lan mbayar imbangan sadurunge kiriman.

Q4: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe proses inspeksi produk sing ketat, lan tes 100% bakal ditindakake sadurunge dikirim.

Q5: Kepiye perusahaan sampeyan njaga hubungan bisnis jangka panjang lan stabil karo pelanggan?

A: 1. Kita strictly ngontrol kualitas produk kita lan prices cukup kanggo mesthekake yen pelanggan entuk manfaat;
2. Kita nindakake sing paling apik kanggo nindakake pakaryan sing apik ing kemasan produk kanggo mesthekake yen produk kasebut utuh sajrone transportasi.
3. Supaya bisa nyukupi syarat pelanggan ing macem-macem negara kanggo kinerja produk, kita duwe tungku test sing kapisah kanggo debug kinerja produk.

Q6: Kepiye cara sesambungan karo perusahaan sampeyan?

A: Sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae liwat email, telpon, fax, Skype, Whatsapp utawa ponsel,

Telpon / Whatsapp / WeChat: +86-13673186216
Email: alexey@chyalloy.com

Q7: Apa jam kerja sampeyan?

A: Senin nganti Minggu: 24 jam, kapan wae, anggere sampeyan butuh, sampeyan bisa hubungi kita. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.

Q8: Apa syarat pembayaran perusahaan sampeyan?

A: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram, Paypal

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy