head_banner

Tur Pabrik

Shijiazhuang Cheng Yuan Alloy Material Co., Ltd. dumunung ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei. Pabrik iki jembaré 40.000 meter persegi.
Iki minangka perusahaan teknologi tinggi terpadu kanthi nggabungake R&D, Produksi, Penjualan kanggo paduan Pemanas, paduan suhu dhuwur, paduan tahan korosi, paduan Presisi, lsp.

Wis pesawat lengkap baris produksi saka smelting, Processing kadhemen, perawatan panas, kanggo mesin produk rampung. Pabrik kasebut nduweni peralatan produksi canggih kayata tungku vakum, tungku induksi frekuensi menengah, tungku listrik perawatan panas suhu medium lan dhuwur, tungku remelting electroslag, unit rolling kadhemen strip baja presisi, unit gambar kadhemen kabel, tungku annealing, rolling panas bar bunder lan kadhemen. unit nggambar.

Fasilitas tes kalebu fotometer, laboratorium analisis kimia, laboratorium kinerja mekanik, laboratorium metalografi, tes ultrasonik sing ora ngrusak lan jinis peralatan uji liyane, sing njamin kualitas produk saka fasilitas hardware.

factory (6)
factory (7)
factory (3)

Perusahaan iki duwe saham akeh campuran nikel, paduan suhu dhuwur lan kabel las lan elektroda sing diimpor sing gegandhengan ing saindhenging taun, sing bisa ngatasi kabutuhan pelanggan sing penting.
Ing babagan layanan sawise-sales, perusahaan nempel penting banget kanggo layanan packaging produk, lan wis diputer peran exemplary apik ing industri. Miturut karakteristik saka macem-macem gelar produk alloy, perusahaan sijine nerusake packaging beda lan konsep transportasi, lan formulates beda prosedur packaging kanggo mesthekake yen produk customer iku utuh sak transportasi lan stasiun transfer.

Cheng Yuan fokus ing nyediakake produk apik lan layanan kualitas lan wis menang pujian unanimous saka pelanggan. Kita terus nggawe inovasi lan ngabdiake awake dhewe kanggo pangembangan produk anyar lan teknologi anyar, supaya bisa nyedhiyakake produk sing luwih apik, dhukungan teknis lan layanan sawise dodolan sing luwih lengkap.


Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy