head_banner

Komponen vakum listrik lan omah kaca magnetron sealing karo produk alloy Kovar

Komponen vakum listrik lan omah kaca magnetron sealing karo produk alloy Kovar

Katrangan singkat:

4J29 (Paduan Ekspansi)(Jeneng Umum: Kovar, Nilo K, KV-1, Dilver Po, Vacon 12)


Detail Produk

Kaluwihan Kita

Tag produk

4J29 diciptakake kanggo nyukupi kabutuhan segel kaca-kanggo-logam sing dipercaya, sing dibutuhake ing piranti elektronik kayata bolam lampu, tabung vakum, tabung sinar katoda, lan ing sistem vakum ing kimia lan riset ilmiah liyane. Umume logam ora bisa nutup kaca amarga koefisien ekspansi termal ora padha karo kaca, saengga sambungan dadi adhem sawise digawe, tekanan amarga tingkat ekspansi diferensial kaca lan logam nyebabake sendi retak.

4J29 ora mung nduweni ekspansi termal sing padha karo kaca, nanging kurva ekspansi termal nonlinear bisa asring digawe kanggo cocog karo kaca, saéngga bisa ngidinke sendi kanggo sawetara suhu sing amba. Sacara kimia, iku ikatan menyang kaca liwat lapisan oksida penengah saka nikel oksida lan kobalt oksida; proporsi oksida wesi kurang amarga reduksi karo kobalt. Kekuwatan ikatan gumantung banget marang kekandelan lan karakter lapisan oksida. Anane kobalt ndadekake lapisan oksida luwih gampang dilebur lan larut ing kaca cair. Werna abu-abu, abu-abu-biru utawa abu-abu-coklat nuduhake segel sing apik. Werna metalik nuduhake kekurangan oksida, dene werna ireng nuduhake logam sing teroksidasi banget, ing loro kasus kasebut nyebabake sendi sing ringkih.

Utamane digunakake ing komponen vakum listrik lan kontrol emisi, tabung kejut, tabung igniting, magnetron kaca, transistor, plug segel, relay, sirkuit terpadu timbal, sasis, kurung lan sealing omah liyane.
Komposisi normal%

Ni 28.5~29.5 Fe Bal. Co 16.8~17.8 Si ≤0.3
Mo ≤0.2 Cu ≤0.2 Cr ≤0.2 Mn ≤0.5
C ≤0.03 P ≤0.02 S ≤0.02

Kekuwatan Tarik, MPa

Kode kahanan kahanan Kawat Strip
R alus ≤585 ≤570
1/4I 1/4 Kaku 585~725 520~630
1/2I 1/2 Hard 655~795 590~700
3/4I 3/4 Hard 725~860 600~770
I Hard ≥850 ≥700

Sifat fisik sing khas

Kapadhetan (g/cm3) 8.2
Resistivitas listrik ing 20 ℃ (Ωmm2/m) 0.48
Faktor suhu resistivitas (20 ℃ ~ 100 ℃) X10-5/ ℃ 3.7~3.9
Titik Curie Tc/ ℃ 430
Modulus Elastis, E/Gpa 138

Koefisien ekspansi

θ/℃ α1/10-6-1 θ/℃ α1/10-6-1
20~60 7.8 20~500 6.2
20~100 6.4 20~550 7.1
20~200 5.9 20~600 7.8
20~300 5.3 20~700 9.2
20~400 5.1 20~800 10.2
20~450 5.3 20~900 11.4

Konduktivitas termal

θ/℃ 100 200 300 400 500
λ/ W/(m* ℃) 20.6 21.5 22.7 23.7 25.4

 

Proses perawatan panas
Annealing kanggo nyuda stres Dipanasake nganti 470 ~ 540 ℃ lan tahan 1 ~ 2 jam. Kadhemen mudhun
anil Ing vakum digawe panas kanggo 750 ~ 900 ℃
Tahan wektu   14 min~1 jam.
Tingkat pendinginan Ora luwih saka 10 ℃ / min digawe adhem nganti 200 ℃

Gaya pasokan

Jeneng Alloys Jinis ukuran
4J29 Kawat D = 0,1 ~ 8 mm
Strip W = 5 ~ 250 mm T = 0,1 mm
Foil W = 10 ~ 100 mm T = 0,01 ~ 0,1
bar Dhiameter = 8 ~ 100 mm L= 50~1000

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • #1 UKURAN RANGE
    Ukuran gedhe saka 0.025mm (.001") nganti 21mm (0.827")

    #2 JUMLAH
    Jumlah pesenan saka 1 kg nganti 10 ton
    Ing Cheng Yuan Alloy, kita bangga banget ing kepuasan pelanggan lan kerep ngrembug syarat individu, nawakake solusi sing disesuaikan liwat keluwesan manufaktur lan kawruh teknis.

    #3 PENGIRIMAN
    Pangiriman sajrone 3 minggu
    Biasane kita nggawe pesenan lan dikirim sajrone 3 minggu, ngirim produk menyang luwih saka 55 negara ing saindenging jagad.

    Wektu timbal kita cendhak amarga kita nyedhiyakake luwih saka 200 ton luwih saka 60 paduan 'Kinerja Tinggi' lan, yen produk rampung ora kasedhiya saka saham, kita bisa ngasilake sajrone 3 minggu miturut spesifikasi sampeyan.

    Kita bangga ing kinerja pangiriman wektu luwih saka 95%, amarga kita tansah ngupayakake kepuasan pelanggan sing apik.

    Kabeh kabel, bar, Strip, sheet utawa kabel bolong sing aman dikempalken cocok kanggo transporting dening dalan, online kurir utawa segara, karo kasedhiya ing gulungan kawat, spools lan Cut dawa. Kabeh item sing cetha labeled karo nomer pesenan, alloy, dimensi, bobot, nomer cast lan tanggal.
    Ana uga pilihan kanggo nyedhiyakake kemasan utawa label netral sing nampilake merek pelanggan lan logo perusahaan.

    # 4 PRODUKSI BESPOKE
    Pesenan digawe miturut spesifikasi sampeyan
    We gawé kabel, bar, kabel flat, Strip, sheet kanggo specification pas lan ing persis jumlah sing looking for.
    Kanthi sawetara 50 Paduan Eksotis sing kasedhiya, kita bisa nyedhiyakake kawat paduan sing cocog karo properti spesialis sing paling cocog karo aplikasi sing dipilih.
    Produk paduan kita, kayata Inconel® 625 Alloy tahan korosi, dirancang kanggo lingkungan banyu lan lepas pantai, dene paduan Inconel® 718 nawakake sifat mekanik sing unggul ing lingkungan suhu kurang lan sub-nol. Kita uga duwe kekuatan dhuwur, kabel nglereni panas becik kanggo suhu dhuwur lan sampurna kanggo nglereni polystyrene (EPS) lan panas sealing (PP) tas pangan.
    Kawruh babagan sektor industri lan mesin-mesin canggih tegese kita bisa dipercaya nggawe wesi kanthi spesifikasi lan syarat desain sing ketat saka kabeh ndonya.

    # 5 LAYANAN MANUFACTURING DARURAT
    'Layanan Manufaktur Darurat' kanggo pangiriman ing sawetara dina
    Wektu pangiriman biasane 3 minggu, nanging yen pesenan sing penting dibutuhake, Layanan Pabrikan Darurat kita njamin pesenan sampeyan digawe ing sawetara dina lan dikirim menyang lawang liwat rute paling cepet.

    Yen sampeyan duwe kahanan darurat lan mbutuhake produk sing luwih cepet, hubungi kita kanthi spesifikasi pesenan. Tim teknis lan produksi bakal nanggapi kutipan sampeyan kanthi cepet.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk Utama

    Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

    Paduan Nikel Tembaga

    Paduan FeCrAl

    Paduan Magnetik Lembut

    Paduan Ekspansi

    Nichrome Alloy