head_banner

CuNi44 Resistance kawat panas lan resistance kawat

CuNi44 Resistance kawat panas lan resistance kawat

Katrangan singkat:

CuNi44 minangka paduan tembaga-nikel (paduan Cu56Ni44) sing ditondoi kanthi resistensi listrik sing dhuwur, daktilitas dhuwur lan tahan karat sing apik. Cocog kanggo digunakake ing suhu nganti 400 ° C


Detail Produk

Kaluwihan Kita

Tag produk

(Jeneng Umum: CuNi44,NC50.Cuprothal, Alloy 294, Cuprothal 294, Nico, MWS-294, Cupron, Copel, Alloy 45, Neutrology, Advance, CuNi 102, Cu-Ni 44, Konstantan,constantan.)
CuNi44 minangka paduan tembaga-nikel (paduan Cu56Ni44) sing ditondoi kanthi resistensi listrik sing dhuwur, daktilitas dhuwur lan tahan karat sing apik. Cocog kanggo digunakake ing suhu nganti 400 ° C
Aplikasi khas kanggo CuNi44 yaiku potentiometer stabil suhu, rheostat industri lan resistensi wiwitan motor listrik.
Kombinasi koefisien suhu sing bisa diabaikan lan resistivitas dhuwur ndadekake paduan kasebut cocok kanggo nduwurke tumpukan resistor presisi.
CuNi44 diprodhuksi saka tembaga elektrolitik lan nikel murni. Ing ukuran kabel sing luwih apik, paduan kasebut ditetepake minangka CuNi44TC (Thermocouple).

Komposisi normal%

nikel 44 Mangan 1
Tembaga Bal.
wire32
wire69

Sifat Mekanik Khas (1.0mm)

kekuatan ngasilaken Kekuwatan Tensile Elongation
Mpa Mpa %
250 420 25

Sifat fisik sing khas

Kapadhetan (g/cm3) 8.9
Resistivitas listrik ing 20 ℃ (Ωmm2/m) 0.49
Faktor suhu resistivitas (20 ℃ ~ 600 ℃) X10-5 / ℃ -6
Koefisien konduktivitas ing 20 ℃ (WmK) 23
EMF vs Cu(μV/℃)(0~100℃) -43
 Koefisien ekspansi termal
Suhu Ekspansi Termal x10-6/K
20 ℃ - 400 ℃ 15
Kapasitas panas spesifik
Suhu 20 ℃
J/gK 0.41
Titik lebur (℃) 1280
Max suhu operasi terus-terusan ing udhara (℃) 400
Sifat magnetik non-magnetik
wire37
wire42

Kinerja tahan korosi

Paduan Makarya Ing atmosfer ing 20 ℃ Makarya ing suhu maksimal 200 ℃
Udara lan oksigen ngandhut gas gas karo nitrogen gas kanthi oksidasi belerang gas kanthi reduktibilitas sulfur karburisasi
CuNi44 apik apik apik apik ala apik

Gaya pasokan

Jeneng Alloys Jinis ukuran
CuNi44 Kawat D=0.03mm ~ 8mm
pita W=0.4~40 T = 0,03 ~ 2,9 mm
Strip W=8~200mm T=0.1~3.0
Foil W=6~120mm T=0,003~0,1
bar Dhiameter = 8 ~ 100mm L=50~1000
hfg
fds

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • #1 UKURAN RANGE
    Ukuran gedhe saka 0.025mm (.001") nganti 21mm (0.827")

    #2 JUMLAH
    Jumlah pesenan saka 1 kg nganti 10 ton
    Ing Cheng Yuan Alloy, kita bangga banget ing kepuasan pelanggan lan kerep ngrembug syarat individu, nawakake solusi sing disesuaikan liwat keluwesan manufaktur lan kawruh teknis.

    #3 PENGIRIMAN
    Pangiriman sajrone 3 minggu
    Biasane kita nggawe pesenan lan dikirim sajrone 3 minggu, ngirim produk menyang luwih saka 55 negara ing saindenging jagad.

    Wektu timbal kita cendhak amarga kita nyedhiyakake luwih saka 200 ton luwih saka 60 paduan 'Kinerja Tinggi' lan, yen produk rampung ora kasedhiya saka saham, kita bisa ngasilake sajrone 3 minggu miturut spesifikasi sampeyan.

    Kita bangga ing kinerja pangiriman wektu luwih saka 95%, amarga kita tansah ngupayakake kepuasan pelanggan sing apik.

    Kabeh kabel, bar, Strip, sheet utawa kabel bolong sing aman dikempalken cocok kanggo transporting dening dalan, online kurir utawa segara, karo kasedhiya ing gulungan kawat, spools lan Cut dawa. Kabeh item sing cetha labeled karo nomer pesenan, alloy, dimensi, bobot, nomer cast lan tanggal.
    Ana uga pilihan kanggo nyedhiyakake kemasan utawa label netral sing nampilake merek pelanggan lan logo perusahaan.

    # 4 PRODUKSI BESPOKE
    Pesenan digawe miturut spesifikasi sampeyan
    We gawé kabel, bar, kabel flat, Strip, sheet kanggo specification pas lan ing persis jumlah sing looking for.
    Kanthi sawetara 50 Paduan Eksotis sing kasedhiya, kita bisa nyedhiyakake kawat paduan sing cocog karo properti spesialis sing paling cocog karo aplikasi sing dipilih.
    Produk paduan kita, kayata Inconel® 625 Alloy tahan korosi, dirancang kanggo lingkungan banyu lan lepas pantai, dene paduan Inconel® 718 nawakake sifat mekanik sing unggul ing lingkungan suhu kurang lan sub-nol. Kita uga duwe kekuatan dhuwur, kabel nglereni panas becik kanggo suhu dhuwur lan sampurna kanggo nglereni polystyrene (EPS) lan panas sealing (PP) tas pangan.
    Kawruh babagan sektor industri lan mesin-mesin canggih tegese kita bisa dipercaya nggawe wesi kanthi spesifikasi lan syarat desain sing ketat saka kabeh ndonya.

    # 5 LAYANAN MANUFACTURING DARURAT
    'Layanan Manufaktur Darurat' kanggo pangiriman ing sawetara dina
    Wektu pangiriman biasane 3 minggu, nanging yen pesenan sing penting dibutuhake, Layanan Pabrikan Darurat kita njamin pesenan sampeyan digawe ing sawetara dina lan dikirim menyang lawang liwat rute paling cepet.

    Yen sampeyan duwe kahanan darurat lan mbutuhake produk sing luwih cepet, hubungi kita kanthi spesifikasi pesenan. Tim teknis lan produksi bakal nanggapi kutipan sampeyan kanthi cepet.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Produk Utama

    Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

    Paduan Nikel Tembaga

    Paduan FeCrAl

    Paduan Magnetik Lembut

    Paduan Ekspansi

    Nichrome Alloy