head_banner

Kawat nikel murni padhang kanggo unsur resistance produk elektronik

Kawat nikel murni padhang kanggo unsur resistance produk elektronik

Katrangan singkat:

Shijiazhuang Chengyuan Alloy Material Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing produksi logam non-ferrous lan bahan campuran. Nduwe jalur produksi sing maju lan lengkap, kalebu peleburan bahan, rolling, reresik permukaan, shearing, lan proses uji coba lengkap. Bisa ketemu inspeksi kualitas sing cocog kanggo macem-macem produk.


Detail Produk

Kaluwihan Kita

Tag produk

Shijiazhuang Chengyuan Alloy Material Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing produksi logam non-ferrous lan bahan campuran. Nduwe jalur produksi sing maju lan lengkap, kalebu peleburan bahan, rolling, reresik permukaan, shearing, lan proses uji coba lengkap. Bisa ketemu inspeksi kualitas sing cocog kanggo macem-macem produk.

Produk sing wis dipuji lan dituku maneh yaiku Nikel Murni.

Nikel metalik nduweni sifat mekanik sing apik lan tahan korosi, konduktivitas termal / listrik sing dhuwur, volume gas sing sithik lan tekanan uap sing sithik.

Wilayah aplikasi: industri alkali, industri kimia klor-alkali, produksi oksida organik, industri pangolahan pangan, halogen suhu dhuwur, lingkungan korosi uyah, bagean instrumen elektronik, perawatan banyu, lsp.

Kawat nikel, strip, bar, sheet paling asring digunakake ing instrumentasi, teknik mesin, teknik radio, elektronik, baterei lan peralatan rumah tangga.
Keuntungan utama rolling nikel:
• resistance karat dhuwur;
• Resistance kanggo bisa ing lingkungan musuhan.
• Stabilitas ing karya ing suhu dhuwur;
• Kekuwatan dhuwur;
• Kekiatan;

Komposisi kimia:

Марка Ni+Co
никель+
кобальт
Minangka
Мышьяк
Bi
Висмут
C
Углерод
Cd
Кадмий
Cu
Медь
Fe
Железо
Mg
магний
Mn
марганец
N4
N6
≥99,9
≥99,5
≤0,001
≤0,002
≤0,001
≤0,02
≤0,01
≤0,1
≤0,001
≤0,002
≤0,015
≤0,1
≤0,04
≤0,1
≤0,01
≤0,1
≤0,002
≤0,05
P
фосфор
Pb
свинец
S
сера
Sb
сурьма
Si
кремний
Sn
олово
Zn
цинк
Contone
N4
N6
≤0,001
≤0,002
≤0,001
≤0,002
≤0,001
≤0,005
≤0,001
≤0,002
≤0,03
≤0,15
≤0,001
≤0,002
≤0,005
≤0,007
≤0,1
≤0,5

N4, N6- GB / T 2072-2007; GOST 492 – 2006

Sifat mekanik Strip

Kondisi material Kekuwatan tarik,
MPa (kgf / mm2), ora kurang saka, sasmita
elongation,
% ora kurang saka
biji
          N4; N6 N4; N6
δ10 δ5
alus 390 (40) 32 35
1/2 Hard 440 (45) 10 12
Hard 540 ( 55) 2 3

Sifat Mekanik Kawat

Kondisi material Kekuwatan tarik,
MPa (kgf / mm2), ora kurang saka, sasmita
elongation,
% ora kurang saka
biji
          N4; N6      N4; N6
δ10 δ5
alus 390 (40) 32 35
1/2 Hard 440 (45) 10 12
Hard 540 ( 55) 2 3

Metal Nickel operasi stabil ing suhu dhuwur, kabel nikel lan Strip sing indispensable kanggo produksi ing Pabrik piranti elektronik, piranti pandhu arah lan tliti dhuwur electrical engineering.
Cheng Yuan ditondoi kanthi sistem rega sing fleksibel lan pendekatan individu kanggo saben klien.
Kanggo njlentrehake karakteristik teknis, kemungkinan produk manufaktur, biaya lan kahanan pangiriman, sampeyan bisa hubungi manajer kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • #1 UKURAN RANGE
    Ukuran gedhe saka 0.025mm (.001") nganti 21mm (0.827")

    #2 JUMLAH
    Jumlah pesenan saka 1 kg nganti 10 ton
    Ing Cheng Yuan Alloy, kita bangga banget ing kepuasan pelanggan lan kerep ngrembug syarat individu, nawakake solusi sing disesuaikan liwat keluwesan manufaktur lan kawruh teknis.

    #3 PENGIRIMAN
    Pangiriman sajrone 3 minggu
    Biasane kita nggawe pesenan lan dikirim sajrone 3 minggu, ngirim produk menyang luwih saka 55 negara ing saindenging jagad.

    Wektu timbal kita cendhak amarga kita nyedhiyakake luwih saka 200 ton luwih saka 60 paduan 'Kinerja Tinggi' lan, yen produk rampung ora kasedhiya saka saham, kita bisa ngasilake sajrone 3 minggu miturut spesifikasi sampeyan.

    Kita bangga ing kinerja pangiriman wektu luwih saka 95%, amarga kita tansah ngupayakake kepuasan pelanggan sing apik.

    Kabeh kabel, bar, Strip, sheet utawa kabel bolong sing aman dikempalken cocok kanggo transporting dening dalan, online kurir utawa segara, karo kasedhiya ing gulungan kawat, spools lan Cut dawa. Kabeh item sing cetha labeled karo nomer pesenan, alloy, dimensi, bobot, nomer cast lan tanggal.
    Ana uga pilihan kanggo nyedhiyakake kemasan utawa label netral sing nampilake merek pelanggan lan logo perusahaan.

    # 4 PRODUKSI BESPOKE
    Pesenan digawe miturut spesifikasi sampeyan
    We gawé kabel, bar, kabel flat, Strip, sheet kanggo specification pas lan ing persis jumlah sing looking for.
    Kanthi sawetara 50 Paduan Eksotis sing kasedhiya, kita bisa nyedhiyakake kawat paduan sing cocog karo properti spesialis sing paling cocog karo aplikasi sing dipilih.
    Produk paduan kita, kayata Inconel® 625 Alloy tahan korosi, dirancang kanggo lingkungan banyu lan lepas pantai, dene paduan Inconel® 718 nawakake sifat mekanik sing unggul ing lingkungan suhu kurang lan sub-nol. Kita uga duwe kekuatan dhuwur, kabel nglereni panas becik kanggo suhu dhuwur lan sampurna kanggo nglereni polystyrene (EPS) lan panas sealing (PP) tas pangan.
    Kawruh babagan sektor industri lan mesin-mesin canggih tegese kita bisa dipercaya nggawe wesi kanthi spesifikasi lan syarat desain sing ketat saka kabeh ndonya.

    # 5 LAYANAN MANUFACTURING DARURAT
    'Layanan Manufaktur Darurat' kanggo pangiriman ing sawetara dina
    Wektu pangiriman biasane 3 minggu, nanging yen pesenan sing penting dibutuhake, Layanan Pabrikan Darurat kita njamin pesenan sampeyan digawe ing sawetara dina lan dikirim menyang lawang liwat rute paling cepet.

    Yen sampeyan duwe kahanan darurat lan mbutuhake produk sing luwih cepet, hubungi kita kanthi spesifikasi pesenan. Tim teknis lan produksi bakal nanggapi kutipan sampeyan kanthi cepet.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk Utama

    Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

    Paduan Nikel Tembaga

    Paduan FeCrAl

    Paduan Magnetik Lembut

    Paduan Ekspansi

    Nichrome Alloy