head_banner

Babagan Kita

Shijiazhuang Cheng Yuan Alloy Material Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing produksi macem-macem bahan campuran. Nduwe jalur produksi sing maju lan lengkap, kalebu peleburan material, reresik permukaan, rolling, slitting, lan proses uji coba lengkap. Ketemu inspeksi kualitas sing cocog kanggo macem-macem produk.

factory (2)
factory (1)

Perusahaan fokus ing produksi lan pasokan macem-macem wesi pemanasan listrik, wesi ekspansi, wesi magnetik alus, wesi suhu dhuwur lan kabeh jinis logam murni. Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Ing macem-macem pratondho kinerja produk sing strictly selaras karo standar nasional. Yen pelanggan sijine nerusake syarat non-standar, padha uga bisa dipun ginakaken dening referensi.

Wangun produk utama kita kalebu kabel, Strip, flange forgings, bar, piring, pipo, ngudani baja tliti, etc. Produk sing digunakake digunakake ing peralatan dadi panas, Manufaktur mesin, produksi tungku listrik, instrumentasi, Perkakas rumah tangga, lan pertambangan mineral , Aerospace, petroleum, tenaga nuklir lan industri liyane saka suhu dhuwur, tekanan dhuwur, manufaktur peralatan tahan karat.

Umpan balik pasar sing apik wis ditampa. Produk kita duwe wektu pangiriman sing stabil, kualitas apik, kemasan sing canggih, lan tingkat tuku maneh sing dhuwur. Padha dikenal sacara luas ing pasar Cina lan internasional.

factory (4)

Jumlah Order
Menerima pesanan dari 1 Kg nganti 10 Ton
Produk paduan digawe kanthi spesifikasi sing tepat
Dikirim ing 3 minggu
Pesenan sampeyan diwenehake miturut spesifikasi sampeyan kanthi jumlah wiwit mung sawetara meter
We gawé kabel, bar, kabel flat, sheet utawa kabel bolong kanggo specification pas mung jumlah sing dibutuhake. Kabijakan manufaktur kelas donya tegese sampeyan ngirit dhuwit amarga sampeyan ora kudu tuku jumlah pesenan minimal sing dikarepake dening manufaktur kabel liyane.


Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy