head_banner

FeNi42/ 4J42/ 42Н

FeNi42/ 4J42/ 42Н

Katrangan singkat:

4J42 alloy utamané dumadi saka wesi, unsur nikel. Iki ditondoi kanthi koefisien ekspansi tetep. Tambah koefisien ekspansi termal lan titik Curie kanthi nambah isi nikel.


Detail Produk

Kaluwihan Kita

Tag produk

4J42 Expansion alloy
(Jeneng umum: 42H Glass Sealing 42, Nilo42, N42, FeNi42)

4J42 alloy utamané dumadi saka wesi, unsur nikel. Iki ditondoi kanthi koefisien ekspansi tetep. Tambah koefisien ekspansi termal lan titik Curie kanthi nambah isi nikel.

4J42 alloy wis digunakake digunakake struktur materi sealing ing industri vakum listrik.
Komposisi normal%

Ni 41.5~42.5 Fe Bal. Co - Si ≤0.3
Mo - Cu - Cr - Mn ≤0.8
C ≤0.05 P ≤0.02 S ≤0.02 Al ≤0.1

Sifat fisik sing khas

Kapadhetan (g/cm3) 8.12
Resistivitas listrik ing 20 ℃ (Ωmm2/m) 0.61
Konduktivitas termal, λ/W/(m* ℃) 14.6
Titik Curie Tc/ ℃ 360
Modulus Elastis, E/Gpa 147

Koefisien ekspansi

θ/℃ α1/10-6-1 θ/℃ α1/10-6-1
20~100 5.6 20~400 5.9
20~200 4.9 20~450 6.9
20~300 4.8 20~500 7.8
20~350 4.95 20~600 9.2

Sifat Mekanik Khas

Kekuwatan Tensile Elongation
Mpa %
490 35
Proses perawatan panas
Annealing Dipanasake nganti 900 ± 20 ℃ ing atmosfer hidrogen
Wektu ditahan, h 1 jam
pendinginan Kanthi kacepetan ora luwih saka 5 ℃ / min. cooling kanggo ngisor 200 ℃

Gaya pasokan

Jeneng Alloys Jinis ukuran
4J42 Kawat D = 0,1 ~ 8 mm
Strip W = 5 ~ 250 mm T = 0,1 mm
Foil W = 10 ~ 100 mm T = 0,01 ~ 0,1
bar Dhiameter = 8 ~ 100 mm L= 50~1000

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • #1 UKURAN RANGE
    Ukuran gedhe saka 0.025mm (.001") nganti 21mm (0.827")

    #2 JUMLAH
    Jumlah pesenan saka 1 kg nganti 10 ton
    Ing Cheng Yuan Alloy, kita bangga banget ing kepuasan pelanggan lan kerep ngrembug syarat individu, nawakake solusi sing disesuaikan liwat keluwesan manufaktur lan kawruh teknis.

    #3 PENGIRIMAN
    Pangiriman sajrone 3 minggu
    Biasane kita nggawe pesenan lan dikirim sajrone 3 minggu, ngirim produk menyang luwih saka 55 negara ing saindenging jagad.

    Wektu timbal kita cendhak amarga kita nyedhiyakake luwih saka 200 ton luwih saka 60 paduan 'Kinerja Tinggi' lan, yen produk rampung ora kasedhiya saka saham, kita bisa ngasilake sajrone 3 minggu miturut spesifikasi sampeyan.

    Kita bangga ing kinerja pangiriman wektu luwih saka 95%, amarga kita tansah ngupayakake kepuasan pelanggan sing apik.

    Kabeh kabel, bar, Strip, sheet utawa kabel bolong sing aman dikempalken cocok kanggo transporting dening dalan, online kurir utawa segara, karo kasedhiya ing gulungan kawat, spools lan Cut dawa. Kabeh item sing cetha labeled karo nomer pesenan, alloy, dimensi, bobot, nomer cast lan tanggal.
    Ana uga pilihan kanggo nyedhiyakake kemasan utawa label netral sing nampilake merek pelanggan lan logo perusahaan.

    # 4 PRODUKSI BESPOKE
    Pesenan digawe miturut spesifikasi sampeyan
    We gawé kabel, bar, kabel flat, Strip, sheet kanggo specification pas lan ing persis jumlah sing looking for.
    Kanthi sawetara 50 Paduan Eksotis sing kasedhiya, kita bisa nyedhiyakake kawat paduan sing cocog karo properti spesialis sing paling cocog karo aplikasi sing dipilih.
    Produk paduan kita, kayata Inconel® 625 Alloy tahan korosi, dirancang kanggo lingkungan banyu lan lepas pantai, dene paduan Inconel® 718 nawakake sifat mekanik sing unggul ing lingkungan suhu kurang lan sub-nol. Kita uga duwe kekuatan dhuwur, kabel nglereni panas becik kanggo suhu dhuwur lan sampurna kanggo nglereni polystyrene (EPS) lan panas sealing (PP) tas pangan.
    Kawruh babagan sektor industri lan mesin-mesin canggih tegese kita bisa dipercaya nggawe wesi kanthi spesifikasi lan syarat desain sing ketat saka kabeh ndonya.

    # 5 LAYANAN MANUFACTURING DARURAT
    'Layanan Manufaktur Darurat' kanggo pangiriman ing sawetara dina
    Wektu pangiriman biasane 3 minggu, nanging yen pesenan sing penting dibutuhake, Layanan Pabrikan Darurat kita njamin pesenan sampeyan digawe ing sawetara dina lan dikirim menyang lawang liwat rute paling cepet.

    Yen sampeyan duwe kahanan darurat lan mbutuhake produk sing luwih cepet, hubungi kita kanthi spesifikasi pesenan. Tim teknis lan produksi bakal nanggapi kutipan sampeyan kanthi cepet.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk Utama

    Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

    Paduan Nikel Tembaga

    Paduan FeCrAl

    Paduan Magnetik Lembut

    Paduan Ekspansi

    Nichrome Alloy