Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy

Produsen Paduan Nikel

Produk: Logam Murni, Paduan Pemanas, Paduan Ekspansi, Paduan Magnetik Lembut,
High Performance Alloy (Inconel, Monel, Hastelloy, etc.) lan wesi Precision liyane.

Shijiazhuang Cheng Yuan Alloy Material Co., Ltd.

Shijiazhuang Cheng Yuan Alloy Material Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing produksi macem-macem bahan campuran. Nduwe jalur produksi sing maju lan lengkap, kalebu peleburan material, reresik permukaan, rolling, slitting, lan proses uji coba lengkap. Ketemu inspeksi kualitas sing cocog kanggo macem-macem produk.

Perusahaan fokus ing produksi lan pasokan macem-macem wesi pemanasan listrik, wesi ekspansi, wesi magnetik alus, wesi suhu dhuwur lan kabeh jinis logam murni.

Produk Utama

Wangun produk kalebu kabel, kabel warata, Strip, piring, bar, foil, tabung rapi, Wire bolong, wêdakakêna, etc, bisa nyukupi kabutuhan aplikasi saka pelanggan beda.

Paduan Nikel Tembaga

Paduan FeCrAl

Paduan Magnetik Lembut

Paduan Ekspansi

Nichrome Alloy